استفاده از اپلیکیشن تیک تاک برای کاربران ایرانی با استفاده از فیلترشکن امکانپذیر شده است؛ هرچند هنوز نام کشور ایران در لیست اسامی که امکان ثبتنام با تلفن همراه در این شبکه اجتماعی را دارند، دیده نمیشود. کاربران میتوانند بدون ثبتنام و یا ثبتنام از طریق ایمیل در این اپلیکیشن به تماشای محتواها بپردازند.
تا پیش از این کاربران ایرانی از نسخه مود شده این اپلیکیشن استفاده میکردند. همچنین تیکتاک با نسخه چینی خود یعنی DouYin، در ایران در دسترس بود؛ اما این نسخه زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند و تنها به زبان چینی موجود است. بازشدن تحریمهای تیک تاک حالا آن را در کنار اپلیکیشنی مثل اینستاگرام که در ایران فیلتر است، قرار داده و امکان رشد محتواهای فارسی توسط کاربران در این پلتفرم در آینده نزدیک وجود دارد.
اپلیکیشن تیکتاک در ۲۱ مهرماه ۱۳۹۸ بهصورت یکطرفه دسترسی کاربران ایرانی را قطع کرد و در سالهای بعد هم توسط کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فیلتر شد. لذا تا به امروز این اپلیکیشن برای عموم کاربران ایرانی حتی با فیلترشکن نیز در دسترس نبود؛ اما از چند ساعت گذشته بهنظر میرسد امکان اتصال به تیک تاک بهراحتی وجود دارد.
آمریکا با بیش از ۱۲۰ میلیون کاربر، بیشترین تعداد کاربران را در این پلتفرم دارد. اندونزی، برزیل، مکزیک و روسیه بهترتیب با ۱۰۹.۹ میلیون، ۸۲.۲ میلیون، ۵۷.۵ میلیون و ۵۴.۹ میلیون کاربر در رتبههای بعدی هستند. آماری از تعداد کاربران ایرانی این اپلیکیشن تا امروز وجود ندارد.
تیک تاک محبوبترین اپلیکیشن نسل زد در دنیاست و براساس نمودار سنی و جنسی منتشرشده در سال ۲۰۲۳، بیشترین تعداد کاربران فعال تیکتاک در بازه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال هستند که از این تعداد ۲۱.۵ درصد را زنان و ۱۷.۴ درصد را مردان تشکیل میدهند. همچنین نمودار تولید محتواکنندگان محبوب در تیکتاک نشان میدهد ۱۸ تا ۲۴ سالهها با بیش از ۵۰ درصد، این پلتفرم را زمین باز خود میدانند.